Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Bu tasarmızda Google Ads ve reklam tesviye üzerine detaylı bir kılavuz hazırladık. Cemi Google Ads makaslamaklarımız için ise Google Reklam Blog Kırları linkine tıklayınız.

Anahtar sözcük mabeyinştırması araçlarını kullanın: Google Keyword Planner kadar anahtar lafız taharri araçları kullanarak, gaye kitlenizin arama yaparken kullandığı anahtar kelimeleri ve bu anahtar kelimelerin arama hacmini belirleyin.

Anahtar kelime planlayıcı:Yeni anahtar lügat fikirleri edinebileceğiniz, anahtar kelimelerle dayalı yarışma bilgileri veya yaklaşık arama hacimlerini görebileceğiniz bir anahtartır. Birazdan bu araca daha yakından bakacağız.

Google Reklam Kampanyası oluşturma sürecinde ilk hamle Google Adwords hesabınıza giriş yetiştirmek ve Yeni Kampanya oluşturmaktır. Bu vetirete Google sizlere yardımcı çıkmak karınin kampanya hedefiniz ile müteallik seçenekler sunar.

Rakip analizi kuruluşn: Rakiplerinizin gaye kitlesini çözümleme ederek, kendinize dublör bir hedef kitlesinin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

URL uzantılarını kullanarak daha fazla reklam alanı kaplayabilir ve tıklanma nicelikınızı arttırabilirsiniz.

Örneğin RLSA kampanyalarını kullanarak websitenizi ziyaret etmiş kullanıcılara Antalya’da mevcut otelinizin reklamlarını onarmak istediğinizi düşünün. Sitenizi görüşme etmiş, otelinizle daha lüks bağ duyabilecek kişiler derunin remarketing listeleri oluşturdunuz ve bu oluşturduğunuz kesime herhangi bir “Antalya” aramasında reklam görevlendirmek istediğinizi varsayalım.

Bu şekilde vahia ödeme yapmamış oluyorsunuz. Menfi Anahtar kelimeler ile alakasız reklamlara son veriyoruz.

Reklam yurtlandırma ve hedefleme, reklam kampanyalarının dosdoğru uğur kitlesine ulaşması kucakin önemlidir. Reklam yurtlandırma ve hedefleme google reklam uzmanı edinmek bâtınin şu adımları izleyebilirsiniz:

Google Ads reklamları, birbunca firmanın ve reklam ajansının en çok önem verdiği sayısal pazarlama yöntemleri arasında mevzi kızılır. Zımnında siz de cılız bir kampanya oluşturarak ustalıkletmenizin süksesını fazlalıkrabilirsiniz.

Reklam açılış sayfası deneyimi: reklamınızı tıklayarak sayfanızı ziyaret fail kullanıcıların yaneşeliığı deneyimin kalitesidir. Bu çerçevede web sitenizin hızlı açılması ve mobil uyumlu bir kent olması eleştiri önemdedir.

Google Ads, eksiltmek istediğiniz özen kadar ödeme yapacağınız bir uygulamadır. Örneğin 100 TL’lik bir reklam hizmeti örtmek istiyorsunuz. 100 TL’lik bakiyeniz bittiğinizde Google’daki reklamlarınız da sona eriyor.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Lacerem yazdığınız her reklam metni kullanıcıları reklamınıza tıklamaya itmeyecek ama testler yaparak en dobra tıklama tahminına malik olmayı hedefleyebilirsiniz.

Report this wiki page