Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Google reklam yönetimi şu demek oluyor ki AdWords ile sitenizi maksat kitlenize rahatlıkla ulaştırabilirsiniz. Bu anlamda ilk önce belirlenmes müstelzim, ne modelin uğur kitlenize yaraşır bulunduğunu tespit etmek.

Beklenen tıklama nicelikı: Kalite puanlarına aracısız bulaşık eden bu faktör reklamlarınızın geçmişteki tıklama büyüklükı verilerine dayalı çallıkışır. Reklamlarınız gösterildiğinde ne mümkünlıkla tıklanacağını için tahminlerde bulunur.

Reklam kanallarını belirleyin: Hangi reklam kanallarında reklam yayınlamak istediğinizi belirleyin. Farklı kanalların farklı maliyetleri bulunduğunu unutmayın.

Hedefleme seçeneklerini takip edin: Reklam kampanyalarınızın hedefleme seçeneklerini izleme ederek, reklam kampanyalarının başarımını iyileştirecek stratejiler belirleyin.

Google Ads Reklam Yönetimi ve Sayısal Pazarlama alanlarında profesyonel dayak sunabilir, dilerseniz firmanızın ihtiyaçlarını yanında değerlendirip sizlere hayal ettiğiniz web sayfasını tasarlayabilirim.

Bu şekilde Google Ads hesabı oluşturabilir ve kampanyanızın ilk ayarlarını yapabilirsiniz. Şimdi aşlakin ise açılış sayfanızı belirlemenizdir.

Bu platform, reklam kampanyalarınızın verimliliğini tezyit etmek ve müşterilerinize daha yüksek bir şekilde tutmak midein google reklam yönetimi kullanabileceğiniz bir kol araç sunar.

Örneğin ayakkabı satan bir firmaysanız reklamınızı ayakkabı, ayakkabı modelleri kelimeleri ile tevlit etmek namına bellik vererek oluşturun. Örneğin

Google reklam mahirı bir kampanyayı izler ve bulunan performans raporlarını paylaşır. Bu yönetilen kampanyaya ve hesaba sargılı olarak haftalık yahut aylık mümkün. Bu sayede müşterinin kampanya performansını belirlenen hedeflerle kontralaştırmasına imkân tanır.

Rakip analizi örgün: Rakiplerinizin kullandığı anahtar kelimeleri analiz edin ve bu anahtar kelimeleri kullanarak, garaz kitlenizi doğru şekilde hedefleyin.

Siz bir nevi anahtar kelimelere envestisman yaparsınız. Kullanıcılar, sizi arattıkları kelimelere göre Google’da bulur. Bu yüzden reklam kampanyanızda taraf verdiğiniz anahtar kelimeler dirimsel örutubet taşır.

Google Ads kullanıcılara kitle hedefleme özelliği kullanımı bağırsakin bulundurduğu verileri sunar. Bu sayede reklam kampanyanızın hedfe kitlesini yaş ve cinsiyet gibi inceliklı demografi kriterleri üzerinden belirleyebilirsiniz. Bununla bile maksat kitlenize dahil olmasını istemediğiniz kitleleri aynı şekilde yaş, cinsiyet, kontak alanları ve verilere nazaran hariç tutabilirsiniz.

Google Ads Reklam Yönetimi ve Dijital Pazarlama alanlarında profesyonel dayanak sunabilir, dilerseniz firmanızın gereksinimlerinı omuz omuza değerlendirip sizlere görüntü ettiğiniz web sayfasını tasarlayabilirim.

Türkiye’de genel ağ kullanan ortalama 60 milyonun kişinin yolu her gündüz Google’a düşüyor. Eğer bu insanlara göndermek ve erek kitlenize nöbetletmenizi veya kendinizi takdim etmek istiyorsanız, ahacık Google Ads harika bir yol!

Report this wiki page